martes, 21 de octubre de 2014

Au revoir, Marie


Aquesta següent activitat va consistir en llegir una narració teatral, anomenada Au revoir Marie, col·lectivament a classe. Va ser divertit, ja que cada un dels alumnes de la classe jugava el rol d'un dels personatges que componien la història. Jo, personalment, considero que està molt bé llegir contes o narracions d'aquest estil, mentre s'estigui estudiant un tema sobre el passat i la història, ja que ens ajuden a imaginar de manera divertida, sense avorrir-nos, l'estil de vida de la gent que durant una època determinada van formar part del passat. Una part de la narració es va situar en el s.XVIII, any en que es va produir la Revolució Francesa i l'antic règim, és a dir, el tema que tractàvem d'estudiar durant aquests dies. Per això deia que qualsevol activitat relacionada amb aquest tema ens suposaria una ajuda, per poder encaixar tots els fets.
Aquest conté explicava el viatge en el temps de dos adolescents, anomenats Hugo i Migue, actuals, com nosaltres, al llarg d'uns anys anteriors, exactament en el començament de l'esclat de la Revolució Francesa.
Aquest viatge es va produir un dia, en que els dos nois es van adormir a la classe d'història i que sobtadament, en despertar-se, es van trobar en un lloc molt "estrany" per ells, en que estaven vestits de diferent manera, la gent era també diferent, els barris, cases... en general, tot diferent!. De totes maneres tots pensaríem igual ja que són molts anys enrere. D'aquí comencen les aventures de Hugo i Migue, que es van trobar en la realitat del que ells creien que era imaginari del qual no en volien saber res.
I finalment, m'agradaria afegir que la idea d'aquest conté és bona ja que el que es vol fer arribar es que segons la manera de com s'expliqui un tema ens pot semblar avorrit o divertit!

No hay comentarios:

Publicar un comentario