miércoles, 5 de noviembre de 2014

Durant aquestes dues setmanes, em estudiat la revolució industrial. Per això, hem mirat una pel·lícula anomenada Daens bastant bona. Aquesta pel·lícula està relacionada amb la revolució industrial, cosa que a mi personalment m'ha ajudat a veure en realitat el que m'imaginava, ja que està basada en fets reals.
La pel·lícula es situa a Bèlgica desprès de la revolució industrial iniciada a Anglaterra, i ens explica la història d'un cura anomenat Daens que dona suport als obrers i intenta ajudar-los a sortir de les dures condicions de vida i obtindre els seus drets fonamentals com a ciutadans. A més ens mostra la injustícia de les fàbriques envers a la bona vida dels burgesos. 
En aquella època els burgesos eren la classe dominant, però jo crec que a hores d'ara encara són els que ho poden aconseguir tot fàcilment, pot ser sí que amb menys efecte, però encara podem trobar aquest fet en diversos països, ja que encara no s'ha aconseguit eliminar-lo del tot. Els pobres eren els que no tenien ni paraula, ni presència, ni tampoc importància en la societat, i com he dit abans amb els rics, el mateix diré amb els pobres perquè fins ara encara se'ls mira de la mateixa manera, però de totes maneres hi han coses que sí que realment han evolucionat i per això no puc dir que encara som d'aquella època.
Jo, de la pel·lícula, penso que està molt ben il·lustrada i l'únic que m'agradaria canviar una mica, seria el final, ja que trobo que ha acabat sense haver trobat solucions per als problemes que sofria la gent, com que és una pel·lícula, l'hagués acabat de completar i hagués posat fi a tots el problemes.                                       

No hay comentarios:

Publicar un comentario